Guneysu Madencılık Petrol San.

Şirket Hakkında
Güneysu Maden İşletmelerinin de temeli böyle incelikli zevkleri hayalden gerçeğe dönüştürmek ve hayatımıza katmak adına 1998 yılında Bursa Mustafakemalpaşa'da yönetim kurulu başkanımız Arif GÜNEYSU tarafından kurulmuştur.Günümüze Mustafakemalpaşa Mermer Ocakları, Afyon Mermer Ocakları ve Güneysu Petrol Sanayii de eklenerek ilerleyen Güneysu Madencilik ve Petrol Sanayi 17 yıllık geçmişimiz ve kazandığımız tecrübemizi ülke genelinde ve dünyanın 12 ülkesinde müşteri memnuniyetine çevirmeyi başarmış olmak; bugun gelinen noktada en büyük sermayemiz ve övünç kaynağımız olmuştur.Güneysu Madencilik ve Petrol Sanayi olarak vizyonumuz; sektöründeki 17 yıllık tecrübesini ileri teknoloji ve üretim anlayışı ile birleştirip geliştirmek, ülkemizin sahip olduğu yeraltı kaynaklarının hak ettiği değer ve kalite ile yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren siz profesyonel iş ortaklarımızın hizmetine sunmaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Guneysu Madencılık Petrol San.
Sektörü: Maden ve Metal » Madencilik
İkincil Sektörü:Enerji » Akaryakıt / Doğal Gaz / Kömür
Yetkili Kişi: Guney Guneysu
Adres: F.s.m Bulvarı Corner Plaza Kat3
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 9996216
Web Sitesi: www.guneysumaden.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Guneysu Madencılık Petrol firma bilgileri. Guneysu Madencılık Petrol adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Guneysu Madencılık Petrol ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Guneysu Madencılık Petrol San. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-08-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.