Güngör İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Satış

Şirket Hakkında
Güngör İnşaat Ve, İstanbul ili kARTALTEPE MAH. CİCOZ YOLU SOK . NO 174 /1 BAYRAMPAŞA adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi DANİŞ GÜNGÖR dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Temelden Çatıya İnşaat Yapımı, Kat Karşılığı İnşaat , Daire Alım Satım, İç-Dış Boya, Isı ve Su Yalıtım Sistemleri,Dogalgaz ve Sıhhi tesisat onarım ve bakım Fayans,Parke,Çatı vb. inşaat İşleriniz ile hizmetindeyiz.
İnşaat malzemeleri konusundaki ihtiyaçlarınızı karşılamak için bizden fiyat almadan karar vermeyiniz.
İletişim Bilgileri
Firma: Güngör İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Satış
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Tesisat
Yetkili Kişi: DANİŞ GÜNGÖR
Adres: kARTALTEPE MAH. CİCOZ YOLU SOK . NO 174 /1 BAYRAMPAŞA
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (507) - 9427679
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
YÜZLERCE ÜRÜN ÇEŞİTLERİMİZDEN BAZILARI: - DEMİR - ÇİMENTO , KİREÇ, KUM , PVC, TUĞLA , - GAZBETON -GAZBETON TUTKALI -SIVA ALÇISI -SAT...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Güngör İnşaat Ve firma bilgileri. Güngör İnşaat Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Güngör İnşaat Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Güngör İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Satış firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.