Gürbüz Makina İmalat Paz.inş.san.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Firmamız yerel ihtiyaçlara ve müşteri taleplerine cevap verebilecek teknik bilgiye ve nitelikli alt yapıya sahiptir. Ürettiğimiz makineler taş kırma, eleme ve yıkama sistemleri, beton santralleri ve mekanik stabilizasyon plentleri gibi bir çok geniş bir ürün yelpazesinden oluşmaktadır. Ürettiğimiz bu makineler satış sonrası herhangi bir probleme karşın firmamızın garantisi altındadır.

Gürbüz Makina Sanayi; teknolojik altyapısı ile kaliteli ürünleri ve yenilikçi tasarımlarıyla bilinen saygın bir kurumdur. Gürbüz Makina Sanayi müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun makineler tasarlamadaki çalışmalarını kararlılıkla sürdürmektedir.

Gürbüz Makina Sanayi özel donanımlardan kırıcı, ayrıştırıcı ve yıkama sistemlerine, sistem kurma ve kontrol mühendisliği, yapı kurma yetenekleriyle ve satış sonrası teknik desteği ile ulusal ve uluslar arası platformda kusursuz hizmet sunuyoruz. Yüksek kalitedeki ve uzun ömürlü taş kırma, eleme ve yıkama sistemlerimiz değişik özelliklerdeki yerel ocaklara uyum sağlayacak, işi daha çabuk ve daha kolay bir şekilde sonuçlandıracak şekilde geliştirilmiştir. Şirketimiz ürettiği gerek küçük gerekse büyük ölçeklerdeki her makinemize kusursuz çalışma garantisi vermektedir.

Gürbüz Makina Sanayi olarak teknolojik altyapımız ve tecrübeli personelimizle halkımızın hizmetindeyiz...
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gürbüz Makina İmalat Paz.inş.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Madencilik Makineleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat İş Makineleri
Yetkili Kişi: CGÜRBÜZMAK
Adres: ELAZIĞ - BİNGÖL KARAYOLU 7.KM NO:33 ELAZIĞ
Şehir: Elazığ
Ülke: Türkiye
Telefon: (424) - 2752841
Faks: (424) - 2752845
Web Sitesi: www.cgurbuzmak.com.tr
Ürünleri
Gürbüz Makina Sanayi olarak ürettiğimiz ürünlerde kalitesiz malzeme kullanmayı misyonumuza hakaret saydık. Ve bu iş ahlakını emsallerinden daha az kaz...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gürbüz Makina İmalat firma bilgileri. Gürbüz Makina İmalat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gürbüz Makina İmalat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gürbüz Makina İmalat Paz.inş.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-02-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.