Gürsu Sondaj Su Arama Ve Su Sondajı

Şirket Hakkında
Gürsu sondaj 1999 yılında başta Su Sondajı olmak üzere Zemin Sondajı, Maden Sondajı ve diğer Yerbilimleri - Jeoloji - Jeofizik alanlarında çalışmalar yapmak amacıyla kurulmuştur.

Firmamız su sondajı, su aramaları, su tespiti, zemin etüdü başta olmak üzere Jeolojii ve Jeofizik mühendislik bilimleriyle ilgili bir çok alanda Türkiyenin her ilinde ve ilçesinde başta Batı Karadeniz Bölgesi olmak üzere Karabük, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Sinop, Bolu, Düzce ve Çankırı illerinde ve bu illere bağlı ilçelerde kurum, kuruluş ve şahıslara Su Sondaj, Su Kuyusu açılması ve diğer yerbilimleri hizmetleri sunmaktadır.
Gürsu Sondaj Su
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gürsu Sondaj Su Arama Ve Su Sondajı
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Makina » Kaynak
Yetkili Kişi: ibrahim sezişer
Adres: ptt cad. vakıf iş hanı kat:1 no:105 karabük-05325232859
Şehir: Karabük
Ülke: Türkiye
Telefon: (370) - 4127921
Web Sitesi: www.gursusondaj.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gürsu Sondaj Su firma bilgileri. Gürsu Sondaj Su adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gürsu Sondaj Su ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gürsu Sondaj Su Arama Ve Su Sondajı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.