Guzel Izmir Oteli

Şirket Hakkında
Güzel İzmir Oteli Otel, 64 yıl önce kurulmuş, size en iyi servisi verecek, güvenilir bir aile otelidir.
İzmir şehir merkezinde, tarihi Basmane-İzmir tren garından ve metro istasyonundan sadece 100 metre uzaklıkta yer almaktadır. İzmir Uluslararası Fuarı otelden yürüme mesafesindedir.
Güzel İzmir Hotel, Agora, Konak ve tasarımı Gustav Eiffel tarafından yapılan, yakın zamanda yenilenmiş Konak-Pier Alışveriş merkezinin yakındadır. İzmir'in sahil şeridi sadece 350 metre uzaklıktadır.
Tüm odalar Merkezi ısıtma sistemi, Uydu TV, klima, özel banyo, buzdolabı ve ücretsiz Kablosuz internet, saç kurutma makinası ile donatılmıştır. Lobide ücretsiz olarak kullanabileceğiniz internet köşesi mevcuttur. Teras bahçesinde huzur bulabilir ve sigara içebilirsiniz. Kafesinde misafirlerinizi ağırlayıp, toplantılarınız için kullanabilirsiniz. Spor salonumuzda sağlıklı yaşam ünitelerini ücretsiz faydalanabilirsiniz.
Otelimiz Uluslarası SKAL Turizm profesyonelleri derneği, ETİK ( Ege Turistik İşletmeler Birliği), CVB İzmir Kongre ve Turizm bürosu üyesidir.
İzmir’deki sıralamada bulunan otelller arasında 2 cı dır. Müşteri memnuniyeti % 84 tür.
Otel misafirlerimizin % 76 si yurt dışından gelen konuklarımızdır.
Bu yurt dışı misafirlerimizin % 28 USA, % 45Avrupa, %23 İngiltere, % 4 Ortadoğu ülkeleridir.
Otelimizde yurt dışından gelen misafirlerinizi ve yurt içinden güvenli, rahat ve uygun fiyatlarımızla ağırlayabilirsiniz.
Guzel Izmir Oteli
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Guzel Izmir Oteli
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm / Otel Diğer
Yetkili Kişi: Sinem Kurtural
Adres: Fevzi Pasa Bulvarı 1368 Sokak No 8 Basmane
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4835069
Web Sitesi: www.guzelizmirhotel.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Guzel Izmir Oteli firma bilgileri. Guzel Izmir Oteli adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Guzel Izmir Oteli ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Guzel Izmir Oteli firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-03-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.