Hafızoğlu Evden Eve Nakliyat

"ucuz evden eve nakliyat"

Şirket Hakkında
7/24 iletişim : 0216 420 91 94
: 0532 734 65 00
: 0539 893 85 86
ucuz evden eve nakliyat
1980 yılında taşımacılık sektöründe faaliyetlerine başlayan HAFIZOĞLU NAKLİYAT LTD. ŞTİ. evden eve nakliyat, büro taşımacılığı, değerli eşya nakli, fabrika taşımacılığı, depolama ve şehirlerarası taşımacılık hizmetleri vermektedir.E

30 yıla yaklaşan tecrübemiz, deneyimli ve aynı aileye mensup çalışanlarımız, her gün gelişen ve kendini yenileyen servis anlayışımız ile siz değerli müşterilerimize verdiğimiz hizmeti aralıksız olarak sürdürmekteyiz. İşimize gösterdiğimiz özenin sebebi; yer değiştirecek, nakledilecek eşyanızın her ne boyutta, içerikte olursa olsun, hayatınızın bir parçası olduğunun ve sizin için değerinin farkında olmamızdır.

Dinamik bir ekiple, güvenli, hızlı, maliyetlerin minimumda olduğu servisimize, sizden aldığımız destek ile devam ederken, her geçen gün kendimize ve hizmetlerimize katarak çalışmalarımıza ilk günkü motivasyon ve azimle devam edeceğiz.

Lütfen Taklitlerimizden Sakınınız.
Hafızoğlu Evden Eve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hafızoğlu Evden Eve Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Nakliye
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Nakliyat
Yetkili Kişi: BİRKAN HAFIZOĞLU
Adres: kayışdağı mah. nasır cad. gültekin sok. no:18 d.5 k5 ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4209194
Faks: (532) - 7346500
Web Sitesi: http://www.hafizoglunakliyat.tr.gg
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hafızoğlu Evden Eve firma bilgileri. Hafızoğlu Evden Eve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hafızoğlu Evden Eve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hafızoğlu Evden Eve Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.