Hakan Tel Çit Panel Çit Sistemleri

Şirket Hakkında
Türkiye'nin panel çit firması olan, Hakan Çit Sistemleri sektörün önde gelen firmalarından bir tanesi olup, İstanbul bölgesinde müşterilerine hizmet vermektedir. Ekonomik fiyatlar, kaliteli ürünler, profesyonel panel çit sistemleri ile çevre güvenlik sistemlerinizi sağlamaktadır. Ürünleri arasında jiletli tel, tel örgü, tel çit, ferforje çit sistemleri gibi bir çok ürünü bünyesinde barındırmaktadır. Hakan panel çit spor sahası yapımı alanında'da hizmet vermektedir. halı sahalar, basketbol sahaları, tenis kortları gibi bir çok spor sahasını anahtar teslimi yaparak teslim etmektedir.
Hakan Tel Çit
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hakan Tel Çit Panel Çit Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Çit Sistemleri
Yetkili Kişi: Tahsin Kaya
Adres: Seyitnizam Mah. Demirciler Sanayi Sitesi 8.yol No:75 Galaxy İş Merkezi A/129 / Zeytinburnu
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5101145
Web Sitesi: www.hakanpanelcit.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hakan Tel Çit firma bilgileri. Hakan Tel Çit adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hakan Tel Çit ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hakan Tel Çit Panel Çit Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-06-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.