Hale Grup Güneş Ve Rüzgar Enerji Sistemleri

Şirket Hakkında
Hale Grup Güneş Enerji Sistemleri
Binaların park ve bahçelerini, sokakların aydınlatılmasında güneş enerjisinden faydalanması sürekli bedava ve temiz enerji elde etmeyi sağlar.Ayrıca günışığını binalara yansıtan(sun tracker two)günışığı aydınlatma sistemi sayesinde de günde yazın ortalama 12, 5 saat kışın da 10 saat lambalar yanmadan günışığı aydınlatması yapılabilmektedir.Firmamız Hale Grup olarak günışığından elektrik üretimi ve aydınlatma sistemleri üzerine çalışmaktadır.Bununla birlikte Dalgıç ve Yeryüzü Su Pompalarını güneş enerjisiyle çalıştırarak kuyudan su çıkartma, tarla sulama, seracılık, ..gibi bir çok alanda hizmet vermektedir. 
Hale Grup Güneş
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hale Grup Güneş Ve Rüzgar Enerji Sistemleri
Sektörü: Enerji » Enerji Üretim
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe Sulama
Yetkili Kişi: HALE GÜNEŞ ÜNAL
Adres: Kaynarca Mah. Kanuni Sultan Süleyman Cad. vatan Sok. No:1/A ALTKAYNARCA /PENDİK / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3756767
Web Sitesi: www.gunespilim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hale Grup Güneş firma bilgileri. Hale Grup Güneş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hale Grup Güneş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hale Grup Güneş Ve Rüzgar Enerji Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.