Haluk Otomasyon Elektrik San.ve Tic.a.ş.

Şirket Hakkında
1985 yılında kaliteyi ilke edinerek gelişen sanayi kuruluşlarının yanında olabilmek sanayimizin ihtiyaçlarını zamanında karşılayabilmek için, taahhüt, proje, mühendislik hizmetleri sunmak amacı ile HALUK ELEKTRİK olarak kurulmuştur.
Kurulduğu yıllarda yurt içi ve yurt dışı projelere başarılı imzalar atan bu nedenle iş yaptığı firmaların güvenini ve beğenisini kazanan firmamız, proje, mühendislik ve taahhüt konularında tercih edilir firma olmuş artan talepler üzerine hizmet ağını genişletmek için bünyesinde Haluk Elektroteknik Ltd. Şti.‘ yi kurmuştur.
Firmamız günümüzde malzeme satışını Haluk Elektrik A.Ş. üzerinden, proje, mühendislik ve taahhüt işlerini Haluk Elektroteknik LTD.ŞTİ. üzerinden devam ettirmektedir.
Firmamız birçok ürün çeşidinin bayisi olmakla beraber son zamanda GEWİSS ve HENSEL ürünlerinin de bayiliğini alarak sektördeki kuruluşların bu markalardaki ihtiyaçlarınında tedarikcisi olmuştur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Haluk Otomasyon Elektrik San.ve Tic.a.ş.
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrik Malzemeleri
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Güç Dağıtım Ekipmanları
Yetkili Kişi: BERAT YILMAZEL
Adres: Hürriyet cad.No:180 Bağlarbaşı
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2472320
Faks: (224) - 2475605
Web Sitesi: www.halukelektrik.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Haluk Otomasyon Elektrik firma bilgileri. Haluk Otomasyon Elektrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Haluk Otomasyon Elektrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Haluk Otomasyon Elektrik San.ve Tic.a.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-12-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.