Han Grup Sosyal Hizmetler A.ş.

Şirket Hakkında
Profesyonelliği, İş Ahlakı ve Tecrübesi ile Alt İşverenlik Konusunda En Değerli Alternatifiniz

Sosyal Hizmetler, Profesyonel Temizlik, Özel Güvenlik ve İnternet Hizmetleri alanlarında hizmet veren HAN GRUP, Han Sosyal Hizmetler ile 2001 yılında Kırklareli / Lüleburgaz'da faaliyete başlamış ve kurulduğu günden günümüze kadar sürekli yükselen bir grafik sergileyerek bugün Türkiye'nin ve Dünyanın kendi sektöründe lider kuruluşlarına 300'ü aşkın personeli ile hizmet veren ulusal yeterlilikte bir grup konumuna gelmiştir.

Uzman Kadro Pratik Çözümler

Türkiye'nin istisnasız her bölgesinde iş görebilme ve hizmet sunabilme yeteneğine sahip olan HAN GRUP kadrosunda bulunan İşletme, İnsan Kaynakları, İş Hukuku, Büro Yönetimi, Halkla İlişkiler, İş Güvenliği ve SGK Mevzuatı Uzmanları sayesinde adaptasyon, iletişim, kurumsallaşma ve otomasyon konularında hızlı ve etkili hareket etme yeteneğine sahiptir. Bu yetenekleri sayesinde en riskli görevlerin dahi üstesinden kolaylıkla gelebilmekte, kısa zaman içinde sistemini ve otomasyonunu firmanın kültürü ve beklentileri doğrultusunda kurabilmekte, sonuç olarak da en kısa zamanda en yüksek performansa ulaşabilmektedir.

HAN GRUP aynı zamanda danışman bir kuruluş olduğundan, bilgi kaynağı olma ve sorun giderme konularında uzmandır. Bu yeteneğini ve tecrübesini hizmet verdiği tüm firmalarda ve tüm hizmet dallarında kullanmaktadır.Bu özelliği sayesinde de en kısa yoldan çözüme ulaşma ve kadrolaşma konularında uzman bir kuruluştur.


''Klasik Taşeronluk'' anlayışını aşarak ''Profesyonel Alt İşverenlik'' ile tanışmak için HAN GRUP'u seçin.
Han Grup Sosyal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Han Grup Sosyal Hizmetler A.ş.
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Güvenlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Oğuzhan ASLAN
Adres: İnönü Mh. M.Hüdavendigar Cd. No:112/2 39750 Lüleburgaz
Şehir: Kırklareli
Ülke: Türkiye
Telefon: (288) - 4129993
Web Sitesi: www.hangrup.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Han Grup Sosyal firma bilgileri. Han Grup Sosyal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Han Grup Sosyal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Han Grup Sosyal Hizmetler A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.