Hanedan Oto Kiralama

Şirket Hakkında
Hanedan Oto Kiralama Havalimanından gelen müşterilerimize büyük kolaylık ve ayrıcalıklar sağlıyoruz. Havalimanına ücretsiz otomobil teslimi ve tekrar otomobil alımı yapılabilmektedir. Rent a car müşterimiz için Havaalanında 7gün / 24 saat karşılanır ve kiraladığı araç teslim edilir.

Hanedan Oto Kiralama Oto kiralama birçok marka ve modeli barındıran araç farkıyla hem binek hem de ticari araç kategorilerinde kiralık araçlar oluşmaktadır , alanında uzman ve çok profesyonel bir ekiple hizmet vermektedir.Trabzon´da ve diğer illerde uzun süreli araç kiralama yapabilirsiniz.

Misyonumuz
Müşterilerinin kısa ve uzun dönemli araç ihtiyaçlarını hizmet avantajları, Trabzon genelinde ve çevre illerde karşılayan çalışanları ile Rent a Car firmamız, iş ortakları ve toplum için değer oluşturarak sürekli gelişen kurumsal, gelişen ve güvenilir bir hizmet şirketidir.

Vizyonumuz
Kısa ve uzun dönemli araç kiralama sektöründe ekonomik karlılık oluşturarak en fazla ve en kaliteli araç filosuna sahip şirket olmak, firmamızın hedefidir. Oto kiralama sektöründe hedef olarak hep en iyiyi aldık, hiçbir zamanda yaptıklarımızla yetinmedik. Güvenin dünyada sahip olunacak en zor şey olduğunu bilerek insanların güvenini kazandık.Ve kiralık oto sektöründe hızla yükselmeye başladık. Müşteri güvenini kazanmanın önemini çok iyi bilen firmamız, güven kaybetmektense para kaybetmeyi göze almış, yılların tecrübesiyle hep sizin istekleriniz doğrultusunda bu üst seviyeye gelmiştir. Günümüzde her firmanın faaliyet alanlarına göre farklı seçeneklerde araç ihtiyaçları vardır. Araç satın almak firmalar için yeni finansal kaynaklar bulmak demektir. Hanedan Rent a Car müşterileri adına, araç ihtiyaçlarını talepler doğrultusunda çok kısa sürede çözmektedir.
Hanedan Oto Kiralama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hanedan Oto Kiralama
Sektörü: Hizmet » Araba Kiralama
Yetkili Kişi: Müslüm Hallaç
Adres: Konaklar Mah. Emek Cad. No:18/a Pelitli, Trabzon
Şehir: Trabzon
Ülke: Türkiye
Telefon: (462) - 3356565
Web Sitesi: https://www.hanedanotokiralama
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hanedan Oto Kiralama firma bilgileri. Hanedan Oto Kiralama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hanedan Oto Kiralama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hanedan Oto Kiralama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-04-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.