Hantal-san Çay San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Hantal-San Çay San.Tic. Ltd. Şti, Türkiye’de çay imalatında özel kuruluşlara izin verilmesi sonrasında bölgesel taleplerin artması ile birlikte İstanbul ili Kadıköy ilçesinde kurulup, daha sonra büyüyerek merkezini Rize ili İyidere ilçesine taşımıştır.

Firmamız faaliyetine başladığı 1986 yılından itibaren farklı niteliklerde ve özelliklerde çaylar üretmektedir. 1987 yılında Fransa’ya çay ihraç eden ilk Türk firması olan Hantal-San, günümüzde gelen talepler doğrultusunda uygun boyutlarda paketlenen çayları özellikle Marmara, İç Anadolu, Batı Karadeniz ve Akdeniz bölgelerinde pazarlamaktadır. Özellikle 2000’li yıllarda sürekli yatırımlarla kar marjını yükselten ve ürün çeşitliliğini arttıran şirketimiz ; kuruluşunda 3.5 ton olan günlük yaş çay işleme kapasitesini günümüzde 60 tona, ürün kalitesini de en üst düzeye çıkarmıştır.

Firmamız bir kimyager, bir Ziraat Mühendisi ve 30 kişilik ekibiyle 1300 müstahsilimizin yaş çay alımını gerçekleştirerek bölge ekonomisine katkıda bulunmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hantal-san Çay San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Gıda / Tarım » Alkolsüz İçecek
Yetkili Kişi: Özhan Özay
Adres: Fethiye mh.Hacı Şevki Hantal cd.Fabrika sk.No:12 İyidere
Şehir: Rize
Ülke: Türkiye
Telefon: (464) - 3213617
Faks: (464) - 3213111
Web Sitesi: http://www.kivamcay.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hantal-san Çay San. firma bilgileri. Hantal-san Çay San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hantal-san Çay San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hantal-san Çay San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-07-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.