Harbour (baras Mağazacılık Tekstil San.tic.ltd.şti)

Şirket Hakkında
FİRMAMIZ 1996 SENESİNDEN GÜNÜMÜZE YÜKSEK KALİTEDE MONT-KABAN-PALTO ÜRETMEKTEDİR.KOLEKSİYONUMUZ PROFOSYENEL TASARIM KADROSU TARAFINDAN HAZIRLANIP AR-GE GRUBUNUN TEKNOLOJİK ÇALIŞMALARI SONUCU KALİTESİ YÜKSEK KUMAŞLA, ÖZENLE SEÇİLEN YAN ÜRÜNLER İLE BİRLEŞTİRİLEREK KULLANICIYA MAXİMUM RAHATLIĞI SAĞLAYACAK KONFOR İLE SUNULMAKTADIR.ÜRÜNLERİMİZ UZUN YILLAR GARANTİ KAPSAMINDA OLUP SATIŞ SONRASI TARAFIMIZDAN SINIRSIZ SERVİS İMKANI SAĞLANMAKTADIR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
MONT VE KABANLARIMIZ %75YÜN-%15POLYAMİD-%10KAŞMİR KARIŞIMLARDAN 450- 560 GR LIK SU İTİCİ ÖZELLİĞE SAHİP ÖZEL KUMAŞLARDAN ÜRETİLMİŞTİR.MODELLERDE KULLANILAN TRİKO LAR 50-50 28/1 İPLİKLERDEN ÜRETİLMİŞTİR.AKSESUARLARIN TAMAMI ÖZEL İMALATTIR.BEDEN DAĞILIMLARI S-M-L-XL-XXL DİR. BAZI MODELLERDE 4XL KADAR MEVCUTTUR.
İletişim Bilgileri
Firma: Harbour (baras Mağazacılık Tekstil San.tic.ltd.şti)
Sektörü: Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: Savaş Bey.
Adres: yurt sk 42-5 çağlayan KAĞITHANE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3876668
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Harbour (baras Mağazacılık Tekstil San.tic.ltd.şti) firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Harbour (baras Mağazacılık firma bilgileri. Harbour (baras Mağazacılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Harbour (baras Mağazacılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Harbour (baras Mağazacılık Tekstil San.tic.ltd.şti) firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-11-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.