Hasta Kabul Seviyem Meslek

Şirket Hakkında
Tıp sekreterliği, tıbbı sekreterlik kursları yerine hastanelerin hasta kabul ve hasta kayıt sekreterleri için zorunlu tutulan bir sertifika programıdır. Sektörde çalışmakta bulunan hasta kayıt-kabul görevlilerinin çalışmaya devam edebilmeleri için aranan bir şart olmaktadır. Üniversitelerin ilgili bölümleri olan Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik diplomasının yerine geçecek birsertifika değildir. Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik diploması sahibi kişilerin iş ve işlemleri ile aynı yükümlülüğü bulunmamaktadır. Hastanelerdeki ara kadro personelinin eğitimi için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanmıştır.

Hasta Kabul İşlemleri Kursu Eğitim Programının Amacı:

Sağlık hizmeti veren kurum ve kuruluşlarda, hasta giriş/çıkış işlemlerini, hastanın tedavi ve poliklinik hizmetleri sürecindeki dokümantasyon işlemlerini evrak ve bilgisayar ortamında kayıt altına alan, arşivleyen kişidir.
Hasta Kabul Seviyem
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hasta Kabul Seviyem Meslek
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: Fatma Özay
Adres: Şarampol Cad. Karadeniz İş Merkezi No:108 Kat:5
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2410323
Web Sitesi: https://www.seviyem.com
Ürünleri
SEVİYEM Meslek, devletin denetimi ve disiplini altında olan, plan ve programları Talim ve Terbiye Kurulu’nca onaylanmış, Milli Eğitim Bakanlığı’na ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hasta Kabul Seviyem firma bilgileri. Hasta Kabul Seviyem adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hasta Kabul Seviyem ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hasta Kabul Seviyem Meslek firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.