Havalandırma Sistemleri Ankara

"havalandırma sistemleri"

Şirket Hakkında
havalandırma sektöründe faaliyet gösteren firmamız, müşteri memnuniyetinin yanı sıra teknik kadrosuyla havalandırma tesisatı, çelik baca, klima cihazları, davlumbaz, taahhüt işleri konusunda hizmet vermekte olup, Efka havalandırmanın güvenilir olmasında, malzeme seçimindeki titizlik imalat ve montaj konusunda teknik yeterlilik ve iş kalitesi ile önemli rol oynamaktadır.

Kaliteli ekipmanlar ve yüksek kalitedeki işçiliğimiz sayesinde ekonomik olarak en kısa zamanda iş teslimi ve yedek parça imkanı sunmaktayız.
Havalandırma Sistemleri Ankara
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Havalandırma Sistemleri: Taze havalandırma uygulamaları, egzost uygulamaları, şartlandırılmış hava uygulamaları, hava filtreleme.

Çelik Baca Sistemleri: Paslanmaz sac baca imalatında tüm kritik mühendislik hesaplamaları yapılarak en yüksek performansın gösterilmesi sağlanır. Bunun yanı sıra yüksek kapasitelerde sanayi bacaları, kojenarasyon bacaları, kazan bacaları imalat ve montajımız vardır.

Klima Havalandırma: Isıtma sistemleri, soğutma sistemleri, nemlendirme sistemleri ve havalandırma sistemleri montaj hizmetlerimiz vardır.

Davlumbaz Sistemleri. Karbon filtre kullanımı ile bacasız kullanabilme özelliği, çift filtre, paslanmaz çelik gövde
İletişim Bilgileri
Firma: Havalandırma Sistemleri Ankara
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Panjur Sistemleri
Yetkili Kişi: hakan gök
Adres: ivedik org.san.685 sokak no :55 /ivedik
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3945665
Web Sitesi: http://www.havalandirmasistemleri.biz
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Havalandırma Sistemleri Ankara firma bilgileri. Havalandırma Sistemleri Ankara adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Havalandırma Sistemleri Ankara ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Havalandırma Sistemleri Ankara firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.