Hba Collection

"Şıklığın ve ucuz giyimin adresi"

Şirket Hakkında
Ticari hayatımıza 1982 yılında, Mutlu Export olarak başladık. Eskişehir’in ilk ve öncü export giyim mağazası olarak, bir ilke imza attık.

Bugün itibariyle ticari hayatımıza, Hba collection ticari ünvanı ile devam etmekteyiz. Müşterilerimizden aldığımız güç ve kaliteli, ekonomik ürün yelpazemizle, her geçen gün daha da büyüyerek hizmet alanlarımızı genişlettik.

Hba collection olarak , www.hbacoll.com vasıtasıyla değerli müşterilerimize 7 gün 24 saat alış-veriş imkanı sunmayı hedeflemiş bulunmaktayız.
Hba Collection
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hba Collection
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: Habib&Ayla Kösem
Adres: Yeni Bağlar Mah. Üniversite Cad. No:29
Şehir: Eskişehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (222) - 3200998
Faks: (222) - 2240210
Web Sitesi: www.hbacoll.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hba Collection firma bilgileri. Hba Collection adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hba Collection ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hba Collection firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.