Hcs Teknik Bobinaj Soğutma San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Firmamız 32 yıllık tecrübesi ile, soğutma sektörünün en önemli enstrümanı olan soğutma kompresörlerinin revizyonunu yapmaktadır. Sürekli olarak alanında yenilikler üreten firmamız "tamir değil yenileme" anlayışı içerisinde basit tamirat mantığından uzaklaşarak, 2007 yılı sonunda 1200 m2lik alanda kurulan yeni tesisinde orijinal ve kendi üretimi olan yedek parçalar ile kompresörlerin yeniden inşasını geliştirmiştir. Firmamız yurtdışında yaygın olan “Revizyonlu ve yenilenmiş kompresör “ anlayışının ülkemizdeki tek uygulayıcısıdır. Yenilemesini yaptığımız kompresörler orijinal toleranslarına göre işlenerek sektörün hizmetine sunulmaktadır.

REVİZYONUNU YAPTIĞIMIZ SOĞUTMA KOMPRESÖRLERİ

Freon , Amonyak ve Karbondioksit ile çalışan,
Semi hermetic vidalı soğutma kompresörleri,
Semi hermetic pistonlu soğutma kompresörleri,
Hermetic pistonlu soğutma kompresörleri,
Santrifüj soğutma kompresörleri,
Açık tip pistonlu soğutma kompresörleri,
Açık tip vidalı soğutma kompresörleri
Hcs Teknik Bobinaj
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hcs Teknik Bobinaj Soğutma San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Ticaret Diğer
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Mahmut TURGUT
Adres: Defterdar mah. Otakçılar Cad. No:80/B Eyüp
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6740133
Web Sitesi: http://www.hcsteknik.com.tr
Ürünleri
Bitzerin açık tip vidalı kompresörleri NH3 tasarımında olduğu kadar deniz soğutmacılığı veya patlamaya dayanıklı alanlarda kullanım için de en iyi çöz...
İlan Talep ve Teklifleri
Hurda Kompresör Alınacaktır.
Refcomp Copeland Dorin Frascold Bock Carrier Carlyle Bitzer - Soğutma Kompresörleri hurdaları alınır - 2. El Kompresör Alınır - Kompresörü...
Hcs Teknik Bobinaj firma bilgileri. Hcs Teknik Bobinaj adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hcs Teknik Bobinaj ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hcs Teknik Bobinaj Soğutma San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.