Health Tourism Turkey Coordinatory

Şirket Hakkında
1993 senesinden bugüne "“Health Tourism” dünya ülkelerine öğreten, duyuran, örnek alınan ve yol gösterici olan ilk merkez olmamız bize bu haklı gururu yaşatıyor.

Çünkü, “Herkes için sağlık, herkes için en iyi hizmet, herkes için sevgi” bizim ilkemizdir.

Çünkü “Sağlık Turizmi güvene dayalı bir turizm şeklidir.”

Sizlere en iyi doktorlar, en iyi hastaneler, en iyi diş hekimleri ve en iyi saç ekim merkezleri neresidir önermek bizim en önemli vazifemizdir. Yakınlarınızı ailenizden bir birey olarak tedavi sonuna kadar refakat ediyoruz. .

Dünya ülkelerinde, en güvenilir hastaların referans gösterdiği, arama motorlarında reytingi en yüksek olan merkezimiz;

“www.healthtourism.com.tr ve www.doctorsmarketingservice.com ile Dünya genelinden en çok hasta kabul eden ve hizmetini sevgisi ile pekiştiren tek ve dünya ülkelerindeki ilk merkezdir. First Health Tourism Coordinator in the World ünvanı ile dünya genelinde tanınmakta, bilinmektedir. ”

Her zaman daha yüksek hedeflere koşan şirketimizin başarısının sırrı, " ÖNCE İNSANA SEVGİ VE YARADANIN YARATTIKLARINA SAHİPLENME DUYGUMUZDUR "
Ve bu yola baş koyanlar ancak bu politikayı ilke edinirlerse, başarıya ve yüksek hasta kabulüne ulaşabilirler. Eğitim her işte olduğu gibi sağlık turizminde de şarttır.
Dünya ülkelerinde Sağlık Turizmi sektörünün doğmasına, bu sektörde yeni meslek ve istihdam alanlarının oluşturulmasına eğitime önder olan şirketimiz, insanlığın menfaati için eğitime, eğitmeye önem vermektedir. Bu tekerleği biz keşfettik diyoruz. Hukuksal uygulamaları, izlenecek yolları, bu işe başlayan, yada bu işde görev alacak herkese öğreten Health Tourism Turkey Koordinatorlüğüdür. Sağlık turizminde Türkiye de ve Dünyada başarı sağlayan ilkler bunu bilirler ve dillendirirler.

TEDAVİ VE OPERASYON TALEP EDENLERİN, MUTLU, MESUT VE SAĞLIKLI AYRILMALARI BİZLER İÇİN RABBİMİZ KATINDA EDİNDİĞİMİZ EN ÖNEMLİ MERTEBEDİR.

Şifa, Sağlık ve Güzellik Dileklerimizle,

Gül Soydan
gul@gulsoydan.com gul@h
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Health Tourism Turkey Coordinatory
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Araçlar
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Gezi
Yetkili Kişi: Gül Soydan
Adres: Bahçelievler/ bakırköy
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 4845569
Web Sitesi: www.healthtourism.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Health Tourism Turkey firma bilgileri. Health Tourism Turkey adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Health Tourism Turkey ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Health Tourism Turkey Coordinatory firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.