Healthy Family

Şirket Hakkında
Healthy Family firması ABDden ithal edilen anne adayları ve annelerin hem kendileri hem bebekleri için güvenle kullanabilecekleri Earth Mama Angel Baby organik ürünleri İçanadolu Bölge temsilcisidir. Ürünlerimiz uluslarası organik sertifikalarına sahip olup hiçbir kimyasal içerik içermememktedir, hamileler ve bebeklerin hassas cilt yapıları için hiçbir yan etki taşımamaktadır. Bu sebeple doktorlar tarafından güvenle önerilmektedir.
Firmamız aynı zamanda yine bitkisel içerikli Renuv Kozmetik ürünlerinin de İçAnadolu bayiisidir. Renuv markası özellikle ayak mantarı, iltihapları, koku problemleri gibi sıkıntıları üç gün içerisinde geçiren bitkisel ayak kremi ve Türkiyede bir ilk olan su kullanmadan traş imkanı sağlayan Susuz Traş jeli ile öne çıkmaktadır

Healthy Family
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Healthy Family
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Bebek Bakım Ürünleri
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Cilt Bakım Ürünleri
Yetkili Kişi: Selin Gurgan
Adres: Cevizlidere Cad 14. sok No:11/13 Balgat
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4738300
Web Sitesi: www.healthyfamily.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Healthy Family firma bilgileri. Healthy Family adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Healthy Family ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Healthy Family firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.