Hec Profesyonel Ses Ve Görüntü Sistemleri Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
HEC Profesyonel Ses ve Görüntü Sistemleri Tic. Ltd.Şti. 17 Yılı aşan Deneyimi ile tüm açık ve kapalı alanlar, konferans salonları, alışveriş merkezleri, otel, cafe, restorant, bar, hastane, okul, sinema ve tiyatro ses ışık ve görüntü sistemleri, akıllı ev ve otomasyon sistemleri, sanatsal ve dış mekan aydınlatma sistemleri, genel müzik ve acil anons sistemleri, video konferans ve sunum sistemleri alanında profesyonel olarak faaliyet göstermektedir.
Hec Profesyonel Ses
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hec Profesyonel Ses Ve Görüntü Sistemleri Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Teknoloji » Ev Sinema Sistemi
Yetkili Kişi: Aytuğ Ozan
Adres: Mehmetçik Cad. Gökkuşağı Plaza No : 80 Fulya - Şişli / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2138643
Web Sitesi: www.hecpro.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hec Profesyonel Ses firma bilgileri. Hec Profesyonel Ses adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hec Profesyonel Ses ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hec Profesyonel Ses Ve Görüntü Sistemleri Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.