Hedef Ajans

Şirket Hakkında
Hedef ajans olarak, 81 ilden online kayıt almakta ve faaliyet göstermekteyiz. Böylelikle ülkemizde ve yurt dışında gizli kalmış yetenekleri, oyunculuk, modellik, ya da profesyonel anlamda müzik yapmak isteyen herkesi tanıtmayı ve gün ışığına çıkarmayı hedeflemekteyiz.

Hedef ajans olarak her biri kendi alanında uzman olan kadromuz ile çalışmalarımızı dizi, sinema ve reklam projelerinde sürdürmeye devam ediyoruz. Cast, model, dizi, sinema, reklam, katalog çekimleri ve oyuncu ajansı olarak hedefimiz her zaman profesyonel kişileri bu sektöre kazandırabilmektir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hedef Ajans
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Kenan Yıldırım
Adres: Kozyatağı, Saniye Ermutlu Sk. 12-1 34742 Kadıköy İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 7000924
Web Sitesi: https://www.hedefajans.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hedef Ajans firma bilgileri. Hedef Ajans adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hedef Ajans ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hedef Ajans firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-08-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.