Hedef Teknoloji

Şirket Hakkında
Hedef Teknoloji, 2005 yılında kurulmuştur. Bilgi teknolojileri alanında 10 yıllık sektörel tecrübeye sahip olan Hedef Teknoloji; spesifik alanlardaki yaratıcı çözümlerden kazandığı deneyim ile kişi ve şirketlerin ihtiyaçlarına profesyonel anlamda cevap veren grup şirketlerinden biridir. Sahip olduğu kurumsal yapısıyla "Son 5 Yılda En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi” ünvanını alan HEDEF TEKNOLOJİ; bilişim sektöründe en iyiyi, en kaliteliyi, en hızlı ve en ucuz sloganıyla tüketicilere sunmayı hedeflemektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hedef Teknoloji
Sektörü: Bilgisayar » Teknolojik Ürünler
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Donanım
Yetkili Kişi: cemal şahın
Adres: rasıt rıza sok no.4/2 m.koy ıst
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2179898
Web Sitesi: www.hedefteknoloji.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hedef Teknoloji firma bilgileri. Hedef Teknoloji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hedef Teknoloji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hedef Teknoloji firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.