Hedef Web

Şirket Hakkında
Malatyada web tasarım hizmetleri vermekte olan firmamız günümüz teknolojisini sonuna kadar zorlayıp global dengeleri izleyerek siz web kullanıcılarına en kaliteli hizmeti vermek için 7/24 saat çalışmaktayız. Hedef web tasarım ilk işlerini Malatyada alıp daha sonra RUSYA- MOSCOWA, KIBRIS, ve Türkiyenin birçok ilinde çözüm ortaklığı kurarak az zamanda çok fazla kaliteli, esnek ve güçlü yapılarda sistemler kurmuştur.Amacımız bu zamanı biraz daha aza indirgeyip daha kaliteli sistemleri ortaya çıkarmak. Bu sistemlerden yararlanan müşterilerimiz kullandıkları programları iyice zorlayarak yeni modüller istemektedirler. Bu modüller yeni versiyonlara eklenip daha dinamik sistemler ortaya çıkarmaktadır.
Hedef Web
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hedef Web
Sektörü: Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Burak GÜLHAN
Adres: Valikonağı Arkası Dr.Hikmet Fırat Sk. No:13 Sevgi Yolu Rehabilitasyon Üstü Kat:4
Şehir: Malatya
Ülke: Türkiye
Telefon: (422) - 3265758
Web Sitesi: www.hedefweb.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hedef Web firma bilgileri. Hedef Web adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hedef Web ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hedef Web firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.