Hediye Fabrikası

Şirket Hakkında
Türkiyenin en büyük hediye fabrikasına hoşgeldiniz. Kişiye özel, sıradışı, ilginç ürünlerin aynı gün kargoya verildiği tek site. Farklı kategorilerde yüzlerce kaliteli ve sıradışı doğum günü, yılbaşı, sevgililer günü ve diğer tüm özel günler için bir çok hediyeyi sizin için kişiselleştirdik. Disney, playstation, wii, iphone, isme özel hediyeler ve binlerce markanın bir arada bulunduğu Türkiyenin en büyük Hediye fabrikasında keyifli alışverişler dileriz.
HediyeFabrikasi.com, online hediye sitesi, kişiye özel hediye, ilginç sıradışı hediyeler, doğumgünü hediyesi
Hediye Fabrikası
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hediye Fabrikası
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Mağazacılık
Yetkili Kişi: dilek onaran
Adres: vişneli sk no:9 florya bakırköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4263810
Web Sitesi: http://www.hediyefabrikasi.com
Ürünleri
NB APPLE MACBOOK AIR MC505LL/ADünya’nın En İnce Bilgisayarı ÜRÜN ÖZELLİKLERİ İŞLEMCİ TÜRÜCore 2 Duo İŞLEMCİIntel Core 2 Duo 800 MHz. 1.40 GHz. 3 MB Ca...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hediye Fabrikası firma bilgileri. Hediye Fabrikası adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hediye Fabrikası ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hediye Fabrikası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.