Hediye Pakette

Şirket Hakkında
Hediye Pakette
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ÖZELLİKLER:

SARJLI: İçinde bulunan 2 adet 1.2V yüksek kaliteli pil sayesinde 600 defa sarj edilip kullanılabilir. Ekonomik ve uygundur.
Cift-Taraflı Kullanım: Cift taraflı kullanım amacıyla, en yeni teknoloji ile üretilmiştir. Sinek ve uçan haşereler ile temasında 2.400V’ luk bir enerji acığa cıkartarak her türlü haşereyi öldürür.
Zararsız: Sinekler ve haşereler için öldürücü özellik taşımasına rağmen, raketin dış kısmında kalan tabaka dokunulsa bile insan için kesinlikle zararsızdır. Raketin iç kısmına dokunulmaması tavsiye edilir.
Cok İşlevli: Sinekliğinizin üzerinde, karanlıkta sinekleri kendine cekmek icin, gerektiğinde ise el feneri işlevi gorebilen bir fener bulunmaktadır.
KULLANMA TALİMATI:
1)İlk kullanımdan önce 10-12 saat arası şarj ediniz.
2)Sap kısmından tutun ve power düğmesini “on” konumuna getirin. Daha sonra, yan tarafta bulunan “hitting switch” düğmesine , kırmızı renkli ışık yanana kadar basınız. Işık yandığı müddetçe raketin iç kısmında kalan kısma dokunan haşereler etkisiz hale gelecek ve ölecektir.
3)Karanlıkta sinekleri ve haşereleri kendine çekmek için feneri kullanabilirsiniz.
4)Güç tasarrufu için kullanmadığınız zamanlarda power düğmesini “off” konumuna getiriniz.
5)Fener ışığı yada “hitting switch” düğmesine bastığınızda görülen kırmızı ışık zayıfladığı zaman yeniden şarj edilmelidir.

www.hediyepakette.com
İletişim Bilgileri
Firma: Hediye Pakette
Sektörü: Diğer Sektörler » Hediyelik Eşya
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Hediyelik Eşya
Yetkili Kişi: ESER
Adres: ESENLER_İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 1111111
Faks: (212) - 0000000
Web Sitesi: http://hediyepakette.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hediye Pakette firma bilgileri. Hediye Pakette adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hediye Pakette ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hediye Pakette firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.