Hegsan Makina Mühendislik Sanayii A.ş. - Pvc Ve Alüminyum Doğrama

Şirket Hakkında
HEGSAN Makine Müh. A.Ş. 1986 yılında KOCAELI/GÖLCÜK ilçesinde şu an bulunduğu adresinde kurulmuştur.

Kuruluş amacı hidrolik - pnömatik makineler yapmaktı. Kuruluş yıllarında Türkiyedeki alüminyum sektöründeki makine açığını görüp bu konuda makineler yapmaya başladı. Makine dizaynları tamamen kendimize ait olup bu günlerde olduğu gibi o yıllarda da diğer üreticilere ilham kaynağı olmuştur.

1996 yılında PVC makinelerinin de üretim kervanına katılıp, bu sektörün içinde yer aldı. Bugün Türkiye sınırlarını aşıp dünyanın birçok ülkesine makineler ihraç etmektedir. Kalite anlayışından ödün vermeyen sorunsuz makinalarımızla övgüler almaktayız. Kuruluşumuzun 20. yılı olan 2007 yılında ürünlerimizi yenileyip değerli müşterilerimize daha iyi ve kaliteli hizmet vermeye devam ettik.

2008 yılının son aylarında tüm dünyaya darbe gibi inen global krize rağmen dimdik ayakta kalmayı başarıp üretimine aralıksız devam eden firmamız AR-GE çalışmalarına da aralık vermemiş, sürekli olarak yeni ürünler tasarlamaya devam etmiştir.

En son yaptığı makineler ile tüm gözleri üzerine çekmeyi başarmış ve PVC sektörünün üretim hızını arttırmayı hedefleyerek müşterilerininin kısa sürede daha fazla ve kaliteli ürünler ile sektöre hitab edebilmelerini amaçlamış ve bunu başarmıştır.

Katıldığı fuarlar ve seminerler ile bu başarıları tescil etmiş ve yeni anlaşmalar ile farklı ülkelerin pazarlarında yer almayı başarmıştır.

Hegsan A.Ş. sektör için gerekli ve belirttiğimiz her türlü faaliyetini sürdürerek PVC ve Alüminyum sektöründeki varlığını göstermeye devam edecektir.
Hegsan Makina Mühendislik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hegsan Makina Mühendislik Sanayii A.ş. - Pvc Ve Alüminyum Doğrama
Sektörü: İnşaat / Emlak » PVC Pencere
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Şahin Çetinkaya
Adres: Dumlupınar Mahallesi Sanayi Çarşısı 56. Sokak No: 44 GÖLCÜK/KOCAELI
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 4143447
Web Sitesi: http://www.hegsan.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hegsan Makina Mühendislik firma bilgileri. Hegsan Makina Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hegsan Makina Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hegsan Makina Mühendislik Sanayii A.ş. - Pvc Ve Alüminyum Doğrama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.