Hekmar Denizcilik Taşımacılık Turizm Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Asya ve Avrupa kıtalarının arasında köprü konumunda olan Türkiyede kurulmuş olan şirketimizin amacı ithalatçı ve ihracatçı şirketlere günümüzün nakliye imkanlarını sunup; nakliye organizasyonlarını gerçekleştirmektedir.

Hızla gelişen ve büyüyen dünya pazarlarında ürününüzün, projenizin ve ekipmanınızın, dünyanın her yerine zamanında, zarar görmeden ve güvenilir ellerde ulaşabilmesi, stratejilerimiz açısından büyük önem taşır.

Uluslararası taşımacılıkta ağırlıklı olarak Amerika, uzakdoğu gibi ülkerler ile çalışan Hekmar aşağıdaki hizmetleri güçlü lojistik firmaları ile vermektedir.
Hekmar Denizcilik Taşımacılık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hekmar Denizcilik Taşımacılık Turizm Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Deniz Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
Yetkili Kişi: Gizem ARGÜDEN
Adres: Kısıklı Mah.Alemdağ Cad. Gözde İş Merk. No:75 Kat:2 Üsküdar / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4431980
Faks: (216) - 4431987
Web Sitesi: www.hekmar.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hekmar Denizcilik Taşımacılık firma bilgileri. Hekmar Denizcilik Taşımacılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hekmar Denizcilik Taşımacılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hekmar Denizcilik Taşımacılık Turizm Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.