Hesaplı Kiralık

"Kolayca Kirala Rahatça Konakla "

Şirket Hakkında
Türkiye ve yurt dışında bir çok şehirde bulunan Günlük Kiralık Daire, Villa, Yazlık, Köşk, Yalı, Apart, Butik Otel tipi konaklama seçeneklerinin bulunduğu bir Web sitesidir.

Hesaplıkiralık.com, Kredi kartına 9 Taksit ödeme seçenekleri ile ihtiyacınıza yönelik konaklama Modelini, dilediğiniz yerde istediğiniz gün sayısı kadar online rezervasyon sistemi ile kiralama imkanı sunuyor.

Türkiye’de 81 il de ve Yurt dışında popüler şehirlerde Bütçenize uygun Günlük Kiralık Daire, Konut, Villa, Rezidans, Köşk, Yazlık, Apart ve Butik Otel Tipi Konaklama Seçeneklerini m2 si bulunduğu yeri, özellikleri, oda sayısı gibi seçenekleri ile belirleyip anında yerinizi ayırabileceğiniz kullanımı kolay bir Web sitesidir.
Hesaplı Kiralık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hesaplı Kiralık
Sektörü: Turizm / Otel » Konaklama
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Gezi
Yetkili Kişi: Fikret Tüfekçi
Adres: Ağaoğlu My Office 212 Kat:3 No:38
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4447201
Faks: (850) - 3215838
Web Sitesi: http://www.hesaplikiralik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hesaplı Kiralık firma bilgileri. Hesaplı Kiralık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hesaplı Kiralık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hesaplı Kiralık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.