Hibrit House

Şirket Hakkında
Google Trends adlı siteden aldığımız bu görsel, ülkemizdeki tiny house akımına olan ilginin son yıllarda arttığını gösteriyor. Özellikle 2020 başından itibaren artan bir grafikle ülkemizde bu hareketli mobil evlere olan rağbetin arttığını söyleyebiliriz.

Tablonun alt kısmına baktığımızda; en çok talep ülkemizin batı şehirlerinden gelirken, ilginin en yüksek olduğu şehirlerin sahil şehirleri olması dikkat çekiyor. Zirvedeki 3 şehir; Muğla, Çanakkale ve İstanbul.
2019 aralık ayında ilk korona vakasının ortaya çıkması ile birlikte karantina, izolasyon gibi kavramlar hayatımıza giriş yaptı. Hastalığın birkaç ay sonra, 15 martta ülkemize gelmesi ile beraber alternatif sağlıklı yaşam alanlarının önemi arttı. Dünyada belirli bir popülerliğe sahip tiny house, ülkemizde de -şartların getirisi ile- konuşulmaya, araştırılmaya başlandı. Karantina tedbirleri için alternatif bir yaşam alanı arayanlar için çok iyi bir fırsat ve uzaktan çalışan (remote freelancer) insanlar için ofis olarak kullanılabilmesi bu evleri cazibeli kılıyor. Üstelik normal evlere göre fiyatları gayet ekonomik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hibrit House
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Hakkı Maçin
Adres: Turgut Mahallesi Atatürk Bulvarı bayol Apartmanı, Tekirdağ / Süleymanpaşa
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (282) - 2642607
Web Sitesi: https://www.hibrithouse.com/tiny-house
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hibrit House firma bilgileri. Hibrit House adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hibrit House ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hibrit House firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-06-2023 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.