Hidro Mert Makina San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Şirketimiz 2000 yılında, Türkiye ve Ortadoğu’nun en büyük sanayilerinden olan Ostim sanayi sitesinde kurulmuştur. İlke ve hedeflerimiz doğrultusunda müşteri memnuniyeti odaklı çalışan şirketimizin faaliyet alanları şunlardır: mobil ve endüstriyel hidrolik tamir, bakım, her marka pistonlu pompa, hidro motor yedek parça ve hidrolik sistem arızaları. Tüm Türkiye’ye ve yurt dışında 12 yi aşkın ülkeye hizmet vermekteyiz. Ayrıca 2009 yılının ocak ayından itibaren Romanya ‘da da faaliyet göstermekteyiz.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hidro Mert Makina San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Makina » Hidrolik / Pres
Yetkili Kişi: Zeki ŞAHİN
Adres: Melih Gçökçek Blv. 658.Sok.No.26 İvedik Organize Sanayi- Ostim/ ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3958780
Faks: (312) - 3958782
Web Sitesi: www.hidromert.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hidro Mert Makina firma bilgileri. Hidro Mert Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hidro Mert Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hidro Mert Makina San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.