Hilal Moduler Mobilya

Şirket Hakkında
1992 yılında kurulan firmamız, Siteler Ankara mobilya imalatçısı bir firma olup, imalatlarında en önem verdiği husus müşteri talepleri doğrultusunda hareket ederek müşteri memnuniyetinin sağlanmasıdır.

Firmamız mobilya imalatçısı bir firma olup, Yatak Odası Takımları, Yemek Odası Takımları, Vestiyer, Ray Dolap, Genç Odaları, Duvar Üniteleri ve Mutfak Dolapları (Balon Kapak, Laminat kapak, Profil Kapak, Suntalem Kapak) imalatı gerçekleştirmektedir.

İmalatlarında her zaman görüntü güzelliğine ve müşteri memnuniyetine önem veren firmamız, Siteler Ankara’daki atölyesinde hizmet vermeye devam etmektedir.

Siz değerli müşterilerimizi, değerli sipariş ve talepleriniz için Siteler Ankara’daki adresimize bekleriz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hilal Moduler Mobilya
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
Yetkili Kişi: YILMAZ BEKCAN
Adres: AKÇAKALE SOKAK NO.30/14 SİTELER ALTINDAĞ
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3489571
Web Sitesi: www.hilalmodulermobilya.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hilal Moduler Mobilya firma bilgileri. Hilal Moduler Mobilya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hilal Moduler Mobilya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hilal Moduler Mobilya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-04-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.