Hipaş Plastik Ltd Şti.

Şirket Hakkında
Firmamız Hasan Hüseyin Akgöz tarafından 1979 senesin’de İstanbul ili Eminönü ilçesinde 150 m2’lik bir atölyede sektörün depolama amaçlı ürünlere ihtiyaçları olabilecek çözümleri üretmeyi amaçlayarak plastik çekmeceli kutu üretimine başlamıştır. Sektöre kullanım faydalarını tanıtımını yaparak üretimini de artırma gayreti ile gelen talepler neticesinde makine parkuru ve ürün çeşitliklerini de arttırmaya çalışmış ve çalışmalarının neticesinden yetersiz üretim alanı nedeniyle İstanbul Bayrampaşa ilinde Yeni bir üretim alanı kurarak sektörün ihtiyacı olan plastik avadanlık kutularının da üretimine başlamıştır sektör depolama ve stoklama ürünlerin faydalarını bu süreç içinde algıladıkça daha büyük alanlarda daha fazla çeşitlilik ile sektöre faydalı olabilmek ihtiyacı oluşmuştur.


1995 senesinde Hİ-PAŞ firmamızı kurularak Aile Şirketi oluşturulmuş baba ve kardeşler Hep birlikte birlikten güç doğar ilkesi ile hareket etmeyi ilke edinmiş ve bu güne kadar gelen Azim, çalışkanlık, dürüstlük ve ülkemiz sanayisine güçlenmesine katkıda bulunmaya amaç edinerek İkitelli Org. San. Bölgesinde 2500 m2 alandan 7000 m2 alana ve farklı tonajlarda 17 adet enjeksiyon Makinası ile Plastik Çekmeceli kutu, Avadanlık, taşıma ve istifleme kasaları, Takım çantaları metal endüstriyel ürünler üretimine çok daha fazla ürün yelpazesine ulaşmıştır firmamıza birlikten güç doğar ilkesi ile Kendi Ar-Ge bölümünü oluşturmuş ve CNC makinalarından Oluşan kalıp üretim bölümünü kurarak daha yeni ürünleri daha hızlı üretmeye başlamıştır


2015 yılın da İSTANBUL Tuzla Kimyacılar San. Böl. yeni bir 7000m2 bir fabrika kurarak üretim ve depolama alanları oluşturarak müşteriye stok ürünler ile daha hızlı teslimatlar yapmaya başlamıştır 2017 yılında İSTANBUL, Arnavutköy ilçesinde 7500 m2 kapalı alanı olan yeni bir fabrika kurarak Plastik sanayi ve gıda kasaları üretimi, otomotiv ve Beyaz eşya sektörleri başta Olmak üzere özel Oluklu PP Kasa üretim, kasa içi tekstil seperatör sistemleri üretimi hedef
Hipaş Plastik Ltd
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hipaş Plastik Ltd Şti.
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Sanayi
Yetkili Kişi: Abdullah Akgöz
Adres: Mimarsinan Mah. Candarlı Sk. No:7, Silivri / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 9682323
Web Sitesi: www.hipas.com.tr
Ürünleri
Plastik kapaklı konik kasa Üst Dış ebatları: 400 x 600 x 320 mm El korumalı tutma yerleri vardır. İki kapağı birbirine geçerek kapanır. Kanban ...
PLASTİK AVADANLIK KUTUSUHER KATI 25 KG TAŞIYABİLİR. İÇ İÇE GİRME ÖZELLİĞİNE SAHİPTİR. ÜSTÜSTE KONDUĞUNDA KALYCA KULLANMA İMKANI SAĞLAR.
PLASTİK ŞEFFAF ÇEKMECELİ KUTU
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hipaş Plastik Ltd firma bilgileri. Hipaş Plastik Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hipaş Plastik Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hipaş Plastik Ltd Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.