Hira Ev Mobilyaları

Şirket Hakkında
Firmamız;Klasik ve Modern Ahşap Mobilyalar Modüler Ev Mobilyaları Genç Odaları Duvar Üniteleri Portmantolar Sehapalar Klasik ve Modern Oturma Grupları Köşe Takımları, Mobilyaya dair ne varsa tüm ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktadır.

Firmamız, ”Kaliteli Üretim Zamanında ve Eksiksiz Teslim” sloganıyla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten kıvaç duyar.
Hira Ev Mobilyaları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hira Ev Mobilyaları
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ev Mobilyası
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
Yetkili Kişi: MEHMET AKTI
Adres: YENİ SANAYİ ERTUĞRUL GAZİ CAD.NO:111 İNEGÖL
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 5467049
Web Sitesi: www.celmomobilya.com
Ürünleri
Firmamız;Klasik ve Modern Ahşap Mobilyalar Modüler Ev Mobilyaları Genç Odaları Duvar Üniteleri Portmantolar Sehapalar Klasik ve Modern Oturma Grupları...
Firmamız;Klasik ve Modern Ahşap Mobilyalar Modüler Ev Mobilyaları Genç Odaları Duvar Üniteleri Portmantolar Sehapalar Klasik ve Modern Oturma Grupları...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hira Ev Mobilyaları firma bilgileri. Hira Ev Mobilyaları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hira Ev Mobilyaları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hira Ev Mobilyaları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.