Hirdavatfirsat

Şirket Hakkında
1994 yılında İMES SANAYİ SİTESİ'inde üretimde kullanılan sanayi boyaları ve endüstri malzemeleri satışı ile faaliyetlerimize başladık. Her geçen gün müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda ürün çeşitlerimizi geliştirmeye devam ettik.

1998 yılında mağazamızı daha da büyüterek şimdiki yerimize taşındık.

20. yılımızı yaşadığımız 2014 senesinde de KESİCİ TAKIM konusunda uzman bir kadro ve geniş ürün yelpazesiyle çalışmalarımıza hız kattık.

2018 yılı itibariyle eticaret üzerinden satışlarımıza başladık ve hırdavat üzerine en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla satışını misyon edindik.
Hirdavatfirsat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hirdavatfirsat
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Boymak
Adres: İmes San.sit. 2.sosyal Tesisler No:19
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4206034
Web Sitesi: https://www.hirdavatfirsat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hirdavatfirsat firma bilgileri. Hirdavatfirsat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hirdavatfirsat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hirdavatfirsat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-03-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.