Hisar International Trade

Şirket Hakkında

Hisar Uluslararası Ticaret İstanbul, İsviçre ve Nijerya'da şubeleri bulunan ithalat ve ihracat yapan genç bir firmadır.
Firmamız aktif olarak Afrika ve Avrupa'ya ihracat yapmakta, ürünleri arasında ağırlıklı olarak inşaat malzemeleri ve gıda bulunmaktadır.
Afrika pazarında 2 yıllık aktif inşaat sektörüne yönelik ihracat tecrübesinin yanısıra Tekstil ve makina sektöründede ithalat yapan HİSAR, her türlü dış ticaret faaliyetinde danışmanlık hizmeti de vermektedir.
Her türlü ürün talebiniz, gümrük işlemleri, ihracat ve ithalat danışmanlığı talebiniz için bizimle bağlantıya geçebilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hisar International Trade
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Tülay Yılmaz
Adres: Söğütlüçeşme Cad İrfan bey sok. 10-37 Kadıkoy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3450262
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Liman Teslim Toz Şeker- Icumsa 45 Rbu
Degerlı arkadaslar.. Ortadoğu'ya yönelik ithalatımız çerçevesinde elimizde Hindistan Menşeli Toz şeker bulunmaktadır. Türkiye'ye ithalatı...
Hisar International Trade firma bilgileri. Hisar International Trade adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hisar International Trade ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hisar International Trade firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-01-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.