Hızlıyol Bilgisayar Ltd.

Şirket Hakkında
HızlıYOL olarak kuruluş amacımız; teknolojiyi kullanarak iş ortaklarımıza sürdürülebilir fayda sağlamaktır.

Şirketimiz sektörlerin ihtiyaçlarına odaklanmaya önem vermektedir. Fayda sağlayacağı sektörü tanımadan, proje geliştirmek başarılı sonuçlar yaratmamaktadır. Bu açıdan şirketimizin ana prensiplerinden biri sektör odaklı ve fayda temelli çalışmalar yürütmektir.

Sektörden bağımsız olarak, her firmanın temel hedefi müşterilere ulaşmak ve onlara en iyi hizmeti sunmaktır. HızlıYOL, iş ortaklarının hedeflerine ulaşabilmeleri için, teknolojiyi yalın, hızlı ve etkin olarak kullanılmasını sağlar.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hızlıyol Bilgisayar Ltd.
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Aydın Özçekiç
Adres: Rasimpaşa Mahallesi, Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5729013
Web Sitesi: http://www.hizliyol.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hızlıyol Bilgisayar Ltd. firma bilgileri. Hızlıyol Bilgisayar Ltd. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hızlıyol Bilgisayar Ltd. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hızlıyol Bilgisayar Ltd. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-03-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.