Hocaoğlu Batman Kinetix Mağazası

Şirket Hakkında
Hocaoğlu ayakkabıcılık ltd.şti. olarak 1994 kuruldu. günümüzde ayakkabı ve spor markaları olarak en iyilerini müşterilerimize 2 mağazamızla Kinetix, Jump, Mp, Aceka, pierre loti, komatsu, koşak, gibi markalarla hizmet ediyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hocaoğlu Batman Kinetix Mağazası
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Spor Ayakkabı
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Ayakkabı
Yetkili Kişi: nurullah dilmaç
Adres: çarşı mah.Dr.yusuf Azizoğlu cad.no:18
Şehir: Batman
Ülke: Türkiye
Telefon: (488) - 2141460
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hocaoğlu Batman Kinetix Mağazası firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Hocaoğlu Batman Kinetix firma bilgileri. Hocaoğlu Batman Kinetix adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hocaoğlu Batman Kinetix ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hocaoğlu Batman Kinetix Mağazası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.