Hollanda & Türkiye Ticaret Odası

Şirket Hakkında
Hollanda & Türkiye Ticaret Odası olarak amacımız, odamız bünyesine kayıtlı şirketlerin Avrupa ülkeleriyle yapacağı ihracatı artırmak, ithalattaki verimliliği ise uygun ve rekabet edici şartlarda yapmaktır.Hollanda da yatırım yapmak isteyen şirketlere proje, yatırım ortağı, danışmanlık, fuar, lojistik gibi hizmetler sunar, ayrıca çıkacak olan her hangi bir anlaşmazlık veya uyuşmazlık durumunda hukuki destek sağlanır.Hollanda da şirket kurmak isteyenlerin en büyük problemi olan “ Doğru Mekanda “ , “ Doğru Zamanda “, “ Doğru Bütçeyle “ , “Doğru Kaliteyle “ nasıl şirket kurabilirim ? sorusuna en iyi şekilde yardımcı olmaktayız.
Detaylı bilgi için: www.kvknederlandturkije.nl/tr ve www.htto.gov sitelerini ziyaret edebilirsiniz.
Hollanda & Türkiye
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hollanda & Türkiye Ticaret Odası
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Ethem Emre
Adres: Dürbinar Mahallesi Tütüncü Sokak Çelenk İş Hanı Kat: 3 No: 3 Akçaabat-Trabzon
Şehir: Amsterdam
Ülke: Hollanda
Telefon: (004) - 2109497
Web Sitesi: www.kvknederlandturkije.nl/tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hollanda & Türkiye firma bilgileri. Hollanda & Türkiye adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hollanda & Türkiye ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hollanda & Türkiye Ticaret Odası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-10-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.