Hora Gıda San Tıc.ltd.stı.

Şirket Hakkında
Fabrikamiz meyve , sebze ve deniz urunleri islemek uzere 1999 yilinda Tekirdagda kurulmustur.

Baslica ihracat urunlerimiz Doga mantaridir. Donmus, taze, kuru ve salamura seklinde islenmis Boletus edulis , Hydnum reapndum, Craterellus , Chanterelle , Morchella , Lactarius deliciosus gibi mantar turleri Avrupa ulkeleri ve Amerika ya ihrac edilmektedir.


Hora Gıda San
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Fabrikamiz meyve , sebze ve deniz urunleri islemek uzere 1999 yilinda Tekirdagda kurulmustur. Baslica ihracat urunlerimiz Doga mantaridir. Donmus, taze, kuru ve salamura seklinde islenmis Boletus edulis , Hydnum reapndum, Craterellus , Chanterelle , Morchella , Lactarius deliciosus gibi mantar turleri Avrupa ulkeleri ve Amerika ya ihrac edilmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Hora Gıda San Tıc.ltd.stı.
Sektörü: Gıda / Tarım » Dondurulmuş Gıda
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Hububat / Bitkisel Ürünler
Yetkili Kişi: Mustafa KAFTANCIOGLU
Adres: Sanayi Mah. Oznur Sk. No:46-48 Gungoren ISTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6432584
Web Sitesi: http://www.horagida.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hora Gıda San firma bilgileri. Hora Gıda San adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hora Gıda San ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hora Gıda San Tıc.ltd.stı. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.