Hotel İn Turkey

Şirket Hakkında
Ankara'nın merkezinde yer alan, Eyüboğlu Otel Kızılay Meydanı ve metro istasyonuna sadece 500 metre mesafededir. Günlük açık büfe kahvaltı ve ücretsiz özel otopark sunmaktadır. Kocatepe Camii 300 metrelik yürüme mesafesindedir.
Eyüboğlu Hotel'in odaları modern mobilyalar ve uydu TV bulunmaktadır. Her modern aksesuarlar ile bir çalışma masası ve özel banyo bulunmaktadır. Lüks çarşafları ve yastık menüsü de dahildir.
Konuklar oturma sunuyor Eyüboğlu'nun terasında bir gazete ile dinlenebilirler. Otelin 24 saat hizmet veren resepsiyon personeli havaalanı servisi veya taksi ayarlayabilir.
Türk mutfağı Otel Eyüboğlu'nun restoranında servis edilmektedir. Akşam kokteylleri ve şarap barda mevcuttur. Oda servisi 24 saat mevcuttur.
Esenboğa Havalimanı 25-km mesafededir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hotel İn Turkey
Sektörü: Turizm / Otel » Hotel
Yetkili Kişi: Hasan Eyüboğlu
Adres: Karanfil Sokak No: 73 Bakanlıklar 06640 / ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4176400
Web Sitesi: http://www.hotelin-turkey.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hotel İn Turkey firma bilgileri. Hotel İn Turkey adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hotel İn Turkey ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hotel İn Turkey firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-12-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.