Hpm Hijyen Proses Makinaları Paslanmaz Çelik San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
HPM 1997 yılında kurulmuş ve kısa sürede büyüyerek bugün Türkiyenin sayılı endüstri firmalarından birisi olmuştur. İş hayatına ilk adım attığımız günden günümüze değin gelen süreçte, sürdürülebilir, çevre ve doğayla dost üretim anlayışını baz alarak, kendimize misyon olarak en yüksek kalite ve verimle paslanmaz çeliği işleyerek, müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını en yüksek seviyede karşılamayı hedeflediyoruz.

Paslanmaz çelik bazlı ürünlerin üretimi konusunda uzmanlaşan firmamız, 2500 m²'si kapalı ve 2000 m²'si 'si açık olmak üzere toplam 4500 m2 lik bir çalışma alanında, uzman kadro ve ekibiyle dünya standartlarında proses, makine ve ekipmanları üretmektedir. Geniş üretim yelpazemiz içinde başta işleri olmak üzere, ilaç, gıda, kimya, boya, tekstil ve gaz gibi birçok farklı sektörler icinde ürünler imal edilmektedir. Şirketimiz ayrıca Hygienex markasi altında içinde uydu sistemi, acil emniyet duşları, acil güvenlik duşları (safety shower) , göz duşu, boy duşu, otomatik hortum sarma gibi ürünlerinde yeraldığı Endüstriyel Hijyen Ekipmanları da üretmekte olup bu alanda da genis bir tecrübeye sahiptir. HPM dinamik, yenilikçi ve müşteri odaklı bir şirket olup faaliyet gösterdiği sektörlerde esnek üretim kabiliyeti ve organizasyon yapısı ile yüksek standartlarda çözümler sunmaktır.

HPM, üretim başlangıcından ürünün son kullanıcıya ulaşmasına kadar geçen her aşamada uluslararası tüm standart ve normlara uygun hareket ederek yüksek kalite ve nitelikte ürünler üretmekte ve çözümler geliştirmektedir. Amacımız üretim kalitemizi, kapasitemizi ve müşteri memnuniyetini sürekli geliştirirek küresel boyutta sektörün en iyi ve dinamik firmalarından birisi olmaktır.
Hpm Hijyen Proses
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hpm Hijyen Proses Makinaları Paslanmaz Çelik San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Makina » Tarım / Gıda Makinaları
Yetkili Kişi: Abdurrahman Kılavuz
Adres: Şeyhli Köyü Ramazanoğlu Mah. Çukurova Cad. No:36 34906 Kurtköy/Pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5952203
Web Sitesi: www.hpm.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hpm Hijyen Proses firma bilgileri. Hpm Hijyen Proses adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hpm Hijyen Proses ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hpm Hijyen Proses Makinaları Paslanmaz Çelik San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.