Hs Group

Şirket Hakkında
HS GROUP, 2000 yılından itibaren hizmet sektöründe faaliyet gösteren bir şirketler topluluğudur.

Kurulduğu ilk günden bu yana gerek üyelerine ve gerekse iş ortaklarına fayda üretmeyi hedef edinmiş, müşteri odaklı, yaratıcı, uygun maliyetli ve yüksek kaliteli projeler ve ürünler sunan, ISO TÜV 9001:2008 kalite standartları ile sektörünün öncü ve güçlü kuruluşlarındandır.

HS GROUP uzman kadrosu, network ağı içerisindeki sağlık ve sosyal alanda birçok anlaşmalı kurumu ile birbirini destekleyen farklı hizmet alanlarında faaliyet gösteren şirketleri ile entegre hizmet paketleri ve ürünleri geliştirmektedir.

İstanbul’da üyelerine yönelik çağrı merkezleri ile hizmet veren HS GROUP, 300 kişilik uzman kadrosu ile işbirliği yaptığı sektörünün seçkin anlaşmalı kurumları, sahip olduğu güçlü veri bankası ve kendi yazılım kadrosu ile 7/24 bireysel tanımlı hizmet vermektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hs Group
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: Sertaç SAKARYA
Adres: Rıhtım Caddesi Funda İş Merkezi No: 221 Karaköy - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2432323
Web Sitesi: www.hsgroup.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hs Group firma bilgileri. Hs Group adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hs Group ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hs Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.