Htm Makina İnş. San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
HTM Makine konusunda 42 yıllık deneyimi olan yöneticisi ve nitelikli kadrosu ile 2007 yılında kuruluşunu tamamlayarak Samsun Organize Sanayi Bölgesinde 5000m² arazi üzerinde (1000 m² kapalı) çalışmalarını sürdürmeye başlamıştır.

Geride kalan 42 yıl içerisinde ihtisaslaştığımız önemli üretimler ;Kum çakıl yıkama eleme makine ve tesisleri , kırma(mıcır)eleme tesisleri, Torba kireç tesisleri, Kireç fabrikaları, Kireç Çelik Fırınları ve Yamaç tipi kireç ocaklarının modernizasyonları, Kömür eleme ve torbalama tesisleri, Mekanik stabilizasyon plentleri, gibi komple tesisler ile muhtelif vinç imalatları çeşitli endüstriyel makine imalatları ve tasarımlarıdır.

HTM Makine imalat programını etüt, tasarım, çelik konstrüksiyon imalat, kalite kontrol, montaj ve montaj sonrası hizmet bölümleri ile sürdürmektedir.

HTM Makine müşteri ile olan diyalogunu imalat, garanti kapsamında ve sonraki aşamalarında da sıcak tutmayı prensip edinmiştir.
Kalitemiz, Müşterilerimizin mutluluğu ve güvenleri ile pekişmektedir.
Türkiye ve dünyaya çevreci ve yenilikçi projeleri ile katkı sağlamayı amaçlamaktadır
Bu çerçevede, HTM Makine Ar-ge ve AB Standartlarına uyum çalışmalarını devam etmektedir.
Htm Makina İnş.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Htm Makina İnş. San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Madencilik Makineleri
Yetkili Kişi: FATİH LEVENT ERGÜN
Adres: SAMSUN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ERDOĞAN CEBECİ BULVARI NO:26 TEKKEKÖY
Şehir: Samsun
Ülke: Türkiye
Telefon: (362) - 2669031
Faks: (362) - 2669033
Web Sitesi: www.htmmakina.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Htm Makina İnş. firma bilgileri. Htm Makina İnş. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Htm Makina İnş. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Htm Makina İnş. San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.