Http://www.notebooktamiri.info

Şirket Hakkında
Firmamız hem şirketler hem de ev kullanıcılarına yönelik bilgisayar ve notebook teknik servis hizmeti vermektedir. Teknik servis hizmetlerimiz, bilgisayarınızda oluşan donanımsal (Anakart, ekran kartı, monitör, harddiskin bozulması vb) yada yazılımsal (işletim sisteminin çökmesi-bozulması, virüs bulaşması, sisteminizin kararsız çalışması vb) gibi sorunların teknik servis ekibimiz tarafından yerinizde yada EPOXSOFT teknik servisinde tamiri, yenilenmesi, eski bilgisayarınız alınarak yerine yeni bir bilgisayar verilmesi (upgrade) gibi işlemleri kapsamaktadır
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Http://www.notebooktamiri.info
Sektörü: Bilgisayar » Donanım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar
Yetkili Kişi: Tuncer Çelik
Adres: sakarya caddesi bayındır 1 sok. 22/12 kızılay/ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4322633
Web Sitesi: http://www.notebooktamiri.info
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Http://www.notebooktamiri.info firma bilgileri. Http://www.notebooktamiri.info adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Http://www.notebooktamiri.info ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Http://www.notebooktamiri.info firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.