Hümanis Psikoloji

Şirket Hakkında
Her yaştan birey, çift, aile ve kurumlarda sorun ve çatışmaların çözümüne yönelik hizmetler sunmak ve daha gelişmiş ve mutlu bir toplumun kurulmasına katkıda bulunmak ana hedefimizdir.

Hümanis Psikolojik Danışmanlık Merkezi danışanların ihtiyaçlarına uygun terapi yöntemine yönlendirilebilmesi için uygun fırsatları yaratmaktadır.

Duygusal sorunları olan kişilere sorunlarını çözmek için psikolojik destek sağlamak ve Danışanların değişmeleri ve dönüşmeleri için yolculuklarında onlara eşlik etmek, farkındalık yaratmak, yaşamlarındaki tıkandıkları fark etmek ve bunları birlikte çözüme ulaştırmaktır.

Farkındalığı ve yaşama sevinci üst seviyelerde olan ve en çokta ruh sağlığı iyi olan bir toplum için; Bireylerin psikolojik yardım çalışmaları ile sağlıksız tutum, davranış ve düşüncelerini fark edip değiştirmeleri, kendi güçlerini keşfetmeleri, iç görü kazanmaları, ruhsal açıdan daha etkin bir yaşam için mevcut potansiyellerini geliştirmeleri ve böylece daha tatmin edici bir manevi yaşama kavuşmaları için psikolojik yardım sağlamaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hümanis Psikoloji
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
Yetkili Kişi: Damla Çetin
Adres: Zuhuratbaba Mahallesi Yücetarla Caddesi Sinan Akgün Apt. No:51/10 Bakırköy/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 1755976
Web Sitesi: https://www.humanispsikoloji.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hümanis Psikoloji firma bilgileri. Hümanis Psikoloji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hümanis Psikoloji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hümanis Psikoloji firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-07-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.