Hüner Ticaret Fırça Tutucu Kömür Tutucu İmalat Sanayii

Şirket Hakkında
Hüner Ticaret olarak 30 yıla varan tecrübemizle Türkiye ve dünya pazarında hızla büyümekteyiz.Profesyonelliğimizi yılların getirdiği deneyim ve iç organizasyon yapımızın gücüne borçluyuz. Yetenekli ekibimiz sayesinde ürün geliştirme ve AR-GE çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürmekteyiz. Koşulları her zaman değişen ve güçleşen pazarda hakim rol oynayan iş gücüne sahibiz.
Kalite odaklı organizasyon yapımızla, üretimin her düzeyinde sıkı kalite testleri uygulamaktayız.
Numune, Teknik Resim Veya İsteğe Bağlı Ölçülerde Her Türlü Elektrik Malzemesi Kollektörlü ve bilezikli motorlar için Kömür fırçalar ve yuvaları(Portbale), CER motorları kömür fırçaları, Marş motoru-Dinamo- Alternatör kömürleri, Og Kesici, Ag Şalter, Kontak, Motor Kömürü, Kömür Tutucu, Baskı Yayı, Kesici Şalter, Kavrama Bujileri, Kontak, Kontaktör, Akım Alıcı Vinç Tutucuları İmalatı ve Tamiri Ana Çalışma Konumuzdur.
Ayrıntılı bilgi almak İçin www.hunerticaret.com.tr İnternet Adresimizi Ziyaret Edebilir, huner@hunerticaret.com.tr mail adresimizden Katalog İsteyebilir veya Telefonla Bilgi Alabilirsiniz.
Hüner Ticaret Fırça
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hüner Ticaret Fırça Tutucu Kömür Tutucu İmalat Sanayii
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrik Malzemeleri
Yetkili Kişi: C.Bozkurt
Adres: Bankalar Caddesi Yanıkkapı Devedikeni Sokak No:13/1 Beyoğlu İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2374473
Web Sitesi: www.hunerticaret.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hüner Ticaret Fırça firma bilgileri. Hüner Ticaret Fırça adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hüner Ticaret Fırça ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hüner Ticaret Fırça Tutucu Kömür Tutucu İmalat Sanayii firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.