Hurda Fabrikası

Şirket Hakkında
hurdafabrikasi olarak 20 yıllık tecrübeyle siz değerli müşterilerimize hurdacı hizmeti vermeye devam ediyoruz. Bizi hurdacı sektöründe lider bir marka haline getiren sizlere minnet duyuyoruz. hurda sektörünün lideri olarak her nevi hurdalarınızı yerinde, değerinde ve nakit ödeme imkanıyla alıyoruz. hurda fabrikası olarak hurda alan yerler içinde her zaman size en yakın hurdacı olduk. demir hurda, metal hurda, alüminyum hurda, bakır hurda, çinko hurda, inşaat hurda, kablo hurda ve her nevi hurdalarınız yerinde değerinde ve nakit olarak alınır. istanbul hurdacı sektöründe avrupa yakası hurdacı ve anadolu yakası hurdacı olarak hizmet vermeye devam ediyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hurda Fabrikası
Sektörü: Maden ve Metal » Hurda
Yetkili Kişi: Barış Şahin
Adres: Yeşilkent Mahallesi, 1545. Sokak No:12 Esenyurt İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 7743695
Web Sitesi: http://www.hurdafabrikasi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hurda Fabrikası firma bilgileri. Hurda Fabrikası adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hurda Fabrikası ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hurda Fabrikası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-06-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.