Hürsan Hid. Pres A.ş

Şirket Hakkında
TÜRKÇE:
HURSAN HİDROLİK PRES VE TAKIM TEZGAHLARI SANAYİ VE TİC. A.Ş. Türkiye’de yerleşik hidrolik pres imalatçı ve ihracatçı firmasıdır. Firmamız 1976 da kurulmuş olup 1980 den bu yana aile şirketi olarak çalışmasına devam etmektedir. Müşterilerimizin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda her tür hidrolik pres üretimi yapmaktayız. Hidrolik preslerimiz kendi imalatımız olup HURSAN markası taşımaktadır.Yüksek kalitesinin bir sonucu olarak ürünlerimiz ihrac pazarlarında büyük rabet görmektedir. Dünyada bir çok ülke ile çlışmaktayız. Ürünlerimizi, Avrupa, Ortadoğu .. vb. ülkelere ihrac etmekteyiz. Preslerimiz CE belgesine sahiptir.
Güzel ve daimi iş birlikteliklerinde görüşebilmek dileği ile….
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hürsan Hid. Pres A.ş
Sektörü: Makina » Hidrolik / Pres
İkincil Sektörü:Makina » Hidrolik / Pres
Yetkili Kişi: abdullah erdogdu
Adres: 2.org.san.böl. lalehan cad. no:1
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2391525
Web Sitesi: www.hursanpres.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hürsan Hid. Pres firma bilgileri. Hürsan Hid. Pres adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hürsan Hid. Pres ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hürsan Hid. Pres A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.