Hürteknik Makina Sanayi

Şirket Hakkında
23 Yıllık tecrübemizle koli bantlama makinaları, palet strech sarma makinaları, pudra şeker değirmenleri, shrink ambalaj makinaları Çikolata, Gofret, Paketleme Tesisleri konularında, makineler ve yardımcı ekipmanlarının yurtiçi ve yurtdışına yönelik; imalat, montaj, bakım-onarım, yedek parça temini, otomasyon ve danışmanlık hizmetleri vermekteyiz.
Hürteknik Makina Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hürteknik Makina Sanayi
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Makineleri
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Makineleri
Yetkili Kişi: Hidayet Tırtar
Adres: Karaman Toptancılar sitesi no 80-82-84 Karaman
Şehir: Karaman
Ülke: Türkiye
Telefon: (338) - 2177027
Web Sitesi: www.hurteknikmakina.com
Ürünleri
Sağlam Şase ve Ergonomik dizayn.Pratik ve kullanışlı ekipmanlar.Kolilerin altını ve üstünü aynı anda isteğe göre sadece altını ve sadece üstünü bantla...
PALET STRECH SARMA MAKİNASI Döner yük kapasitesi : 1500 kg Döner tabla çapı : 1500 mm Kule yüksekliği ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hürteknik Makina Sanayi firma bilgileri. Hürteknik Makina Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hürteknik Makina Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hürteknik Makina Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.