İcars Motorlu Araçlar Alım Satım Kiralama Ve Tic.a.ş.

Şirket Hakkında
iCars filo çözümleri araç kiralama şirketlerine ve araç filolarına ülke çapında çözümler sunuyor.
Bu hizmetler, filo araçlarının teslim edileceği noktalara lojistiği ile başlayıp kullanım süresi sonunda araçların geri alınması, araçların yıkanması, araçların kaporta ve mekanik durum kontrollerinin yapılması, DAT onaylı bağımsız ekspertizin hazırlanması, araç değer tespiti, depolanması, araçların satışa hazırlanması için gerekli bakım onarım ve veya detaylı temizlik hizmetlerinin yapılması açık arttırma ve veya alternatif satışı kanalları ile filoların satışını kapsamaktadır.

iCars filo çözümleri Şekerpınar da ki tesislerinde 100.000 m² araç depolama alanı ve 1.500 m² kapalı servis alanında konusunda uzman ekipleri ile aylık 5.000 adet filo aracına hizmet üretme kapasitesine sahiptir.
İcars Motorlu Araçlar
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İcars Motorlu Araçlar Alım Satım Kiralama Ve Tic.a.ş.
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomobil / Taşıma Araçları
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Taşımacılık / Nakliye Diğer
Yetkili Kişi: ismail yaşar
Adres: Balçık Mahallesi Şile Caddesi No:15 Şekerpınar Gebze
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 6795900
Web Sitesi: www.icars.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İcars Motorlu Araçlar firma bilgileri. İcars Motorlu Araçlar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İcars Motorlu Araçlar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İcars Motorlu Araçlar Alım Satım Kiralama Ve Tic.a.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-03-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.